Iris – Daniel Trueba

Iris - Daniel Trueba

iris, LRGB amb el Pentax 75:

Sempre m'havia agradat l'astronomia des de petit, però no em vaig aficionar seriosament fins fa uns 15 anys, quan vaig conèixer l'associació astronòmica de Torroja del Priorat. Des de llavors estic completament enganxat, en especial per astrofotografia de cel profund, tot i que les obligacions familiars i profesionals no sempre deixen el temps lliure que un voldria.

A nivell d'equip tinc una mica de tot. Com a càmeres principals una CCD artemis 11002 (força antiga però encara funciona!) i una canon 6D. Després un Visac sobre una G11 i AO, un pentax 75 SDHF (una petita joia que ja no fan), uns quants objectius antics Pentax de format mig 6x7, un parell de montures...un equip mitjà, ja una mica antic però que em dona moltes satisfaccions.

A casa també tinc una caseta de fusta a mode d'observatori on faig banda estreta i de vegades intento una mica de banda ampla, però moltes de les fotos les acabo fent des de Torroja del Priorat quan fem sortides mensuals.

Com que al final aquest grup és d'astrofotografia us deixo algunes de les meves fotos fetes durant aquests anys com enllaços. Espero poder continuar aprenent molt en aquest grup, on veig que el nivell és molt molt alt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.